• Ugelbølle Friskole
    Michael Kjær den 21-10-2014
    Idræt på Ugelbølle Friskole

Kære børn og voksne på Ugelbølle Friskole

Hvor har jeg dog glædet mig til at kunne skrive denne besked!
    Gymnastiksalen og omklædningsrummene er nu helt klar til brug. Salen har vi allerede benyttet i nogle uger, og det er simpelthen en daglig glæde! Vi har haft et hængeparti med omklædningsfaciliteterne, fordi de sidste bænke skulle monteres, men de er altså på plads nu.

Det betyder, at vi kan begynde at udbygge vores idrætskultur. Vi har nogle klare ambitioner med idrætsfaget, og i den forbindelse har idrætslærerne udarbejdet en lille skrivelse, som indeholder både faglige overvejelser og praktiske informationer. Jeg har vedhæftet den her, og jeg vil bede jer alle læse den.

Børnene har i dag fået at vide til morgensamling, at I modtager skrivelsen i dag. De har også fået at vide, at der fremover er badning efter idræt for 2.-6. klasse. I 0.-1. klasse har vi i første omgang besluttet, at de ikke går i bad. Her er der i stedet for fokus på gode omklædningsvaner. I modsætning til den gamle skole har vi nu to omklædningsrum, så det gør processen noget nemmere!

Læg også mærke til bemærkningerne om indesko. Vi vil gerne passe godt både på børnenes fødder og det nye trægulv.

Vi ser frem til mange gode idræts- og aktivitetstimer.

Michael Kjær