• Ugelbølle Friskole
Ingen aktuelle nyheder
  • Michael Kjær den 26-06-2015
    Forældrenes betydning for Ugelbølle Friskole

For tre uger siden havde vi besøg af en journalist, som skrev en artikel om skolen for at sætte fokus på nye friskoler og om årsagerne til, at nogle lykkes, mens andre drejer nøglen efter kort tid.

I forlængelse heraf er jeg blevet kontaktet af foreningen "Frie Skolers Ledere", som er interesseret i at høre om, hvordan en nyoprettet friskole kan bygge en helt ny skole efter to år - og hvordan vi skaffer penge til mange af de projekter og tiltag, vi har gennemført på skolen.

Det er i allerhøjeste grad forældrenes opbakning og støtte, som har gjort det muligt, og i særdeleshed har bestyrelsen og støtteforeningen ydet en fantastisk indsats. Det er der kommet følgende artikel ud af:

Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at ønske jer alle en rigtig god sommer og sige tak for året, der er gået. Vi glæder os til at se jer alle igen søndag d. 9. august til 1. skoledag.

Michael Kjær